Hur påverkar Terrorn i världen dig privat?

Så har det hänt igen. Och i London igen. Minst sagt prövad världsmetropol tillsammans med Paris. Detta kommer att fortsätta hända är jag rädd för. Terror och meningslöst dödande. För vad? Vad är det som händer, egentligen? Hur tänker människor som agerar så här?

Ibland blåser allt detta över våra huvuden som storpolitiska frågor som ska lösas på EU nivå och av USA. Men USA idag? Vad är det som händer i USA med förnekande av all forskande journalistik? Fake news? Om det inte är Donald Trumps egna news vill säga. Finns det överhuvudtaget någon objektiv sanning att förhålla sig till kvar? Existerar det överhuvudtaget någon allomfattande etik och moral som gäller över stats- och religionsgränser?

Världen ter sig alltmer problematisk att förstå och att se sin egen roll i den blir allt svårare.Det är lite grand som att gå vilse i den skog man trodde att man hittade så bra i. Då kan en vägvisare som tar ens hand vara bra att ha för peka ut riktningen. Samtidigt om vi inte vågar gå vilse ibland så hittar vi aldrig den där soldränkta gläntan i skogen...

Vi på C&U Partners arbetar konstant med dessa frågor och erbjuder utbildning samt handledning och stödsamtal för dig som enskild person samt till företag och institutioner. Tillsammans blir vi starka och går framåt och igenom kriserna samt växer som människor under resan.